Plata si Livrare

Cum se face plata pe ideal-store.ro?

Plata ramburs sau numerar: plata se face la primirea coletului.
Online cu card bancar: Visa/ Mastercard
Transfer bancar (plata in avans): la plasarea comenzii in magazin veti primi pe email factura proforma in baza careia se va face plata in contul firmei Ideal Technology AG; de asemenea, puteti solicita pe e-mail emiterea facturii proforme
Card de credit/ plata in rate. Urmatoarele carduri sunt acceptate:
1. Credit Europe Bank – Card Avantaj
2. Banca Transilvania – BT STAR
3. Garanti Bank – Bonus card
4. Alpha Bank – Alpha CardBRD Finance – All Inclusive

Pentru transfer bancar in lei:
Firma: Ideal Technology AG SRL
Banca: ING BANK
Cont lei: RO38INGB0000999906480409

TREZORERIE: RO16TREZ0465069XXX015496
Produsele se pot incarca si in SEAP

 

Cum se face livrarea produselor?
Orice comanda care depaseste suma de 400 lei se livreaza gratuit oriunde in Romania. La comenzile care nu depasesc suma de 400 lei se va adauga o taxa de transport de 19 de lei, inclusa automat in factura.

Partenerul nostru pentru livrari DPDCollet (https://www.dpdcollect.ro/)
Timp de livrare: 1 zi lucratoare de la confirmarea comenzii
Cost transport: 19 lei.

IMPORTANT: Comenzile vor fi onorate doar prin curier rapid numai dupa confirmarea comenzii, in limita stocului disponibil.
Alte politici: Ne rezervam dreptul de a bloca accesul anumitor utilizatori si de a nu le onora comenzile facute pe site sau telefonic celor care ne-au adus prejudicii in trecut prin refuzarea coletelor sau prin alte situatii similare.
Returnarea produselor?
Clientul are dreptul sa ne notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Formular de returnare produse

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Citeste Politica de returnare

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.